RTÜK bir ilke imza atarak daha yayına bile başlamayan Aşk Adası isimli yarışmaya sadece fragmanından dolayı inceleme başlattı.

Sunuculuğunu Saba Tümer’in yaptığı ve İngiltere’de Love Island adıyla yayımlanan programın Türkiye versiyonu Aşk Adası daha yayına girmeden gündeme oturdu. Programın fragmanı sosyal medyada 50 milyondan fazla kişi tarafından izlenirken, RTÜK kendi tarihinde bir ilke imza atarak daha başlamamış bir programa fragmanından ötürü inceleme başlattığını açıkladı.

ISSIZ ADAYA DÜŞSENİZ YANINIZA NE ALIRSINIZ?

Programın tanıtımında “Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle ada mı olur demeyin yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur?” ifadeleri kullanıldı.

50 MİLYON İZLENMEYE ULAŞTI

Fragmanın sosyal platformda yayınlanmasıyla birlikte bir anda sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. Bir gün içerisinde 30 milyon kişi tarafından izlendi. Kısa bir süre içinde de izlenme sayısı 50 milyonu geçti.

RTÜK BAŞLAMAYAN PROGRAMI İNCELİYORUZ AÇIKLAMASI YAPTI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin programla ilgili bir açıklama yaparak, daha ilk bölümü ekrana gelmeyen ancak tanıtımı yayınlanan ‘Aşk Adası’ adlı yarışma programıyla ilgili inceleme yapıldığını söyledi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir